Mijn WHY

You only are free when you realize you belong no place you belong every place – no place at all. The price is high. The reward is great

Maya Angelou

DE ESSENTIE VAN MIJN WERK IS VERBINDING MAKEN

Ik laat mijn klanten verbinding maken met zichzelf en bewust worden van hun eigen hulpbronnen met als doel: het beste uit jezelf te halen. Dat alleen al maakt dat jij je onderscheidt van een ander. Dit werkt naar binnen maar ook naar buiten (inside-out). Ik ben ook maar een hulpbron waarvan een klant ‘gebruik’ van kan maken.

In de loop der jaren realiseerde ik mij eigenlijk steeds meer wat voor een positief effect het gebruik van kleur kan hebben op het WELLBEING van een mens. Naast het toepassen van Colournostics waarbij een link wordt gelegd tussen kleurenpsychologie en NLP, heeft de opleiding tot Master Practioner NLP mij de bijdrage geleverd die mijn werk compleet maakt.

Reeds 30 jaar neem ik mijn klanten mee op een kleurrijke magische (her)ontdekkingsreis. Het is en blijft fascinerend om te zien hoe klanten ontdekken dat er meer is dan op het eerste gezicht doet geloven. Door hen op een andere manier te leren kijken naar zichzelf en hun omgeving door middel van kleur, contrast, kleding, vormen, dessins, texturen & licht beseffen ze hoe ze zich kunnen ONDERSCHEIDEN.

Ik zie mensen inderdaad weer verliefd worden op hun eigen huis, zich weer senang voelen in hun omgeving maar ook in hun eigen lijf.