Mijn werkwijze

Door mijn werkzaamheden kwam ik er al gauw achter dat

DE KAART IS NIET HET GEBIED is

Waar anders dan in het interieur en het uiterlijk speelt PERCEPTIE een belangrijke rol. Ik heb ongelooflijk veel brillen mogen ‘lenen en opzetten’ om te mogen zien hoe mijn klanten de wereld en zichzelf zien. Door hen een andere bril te laten opzetten heb ik kunnen laten zien dat er nog zoveel meer mogelijkheden zijn. En keer op keer was het leerzaam en nooit precies hetzelfde. Altijd weer een UITDAGING!

Het gros van mijn klanten komt bij mij langs voor:

en zien meteen resultaat.

Als INTERIEUR STYLISTE/COACH luister ik eerst goed naar de persoonlijke wensen en ik kijk naar smaak & budget. Anders dan veel tv-programma’s ons doen geloven, hoeft een leefomgeving een andere ‘look’ te geven, niet gepaard te gaan met een verbouwing of alles te vernieuwen. Soms is het handig te kijken door een andere bril... mijn bril met als resultaat dat je weer ‘verliefd’ wordt op jouw eigen huis.

Als IMAGE STYLISTE/COACH werk ik ‘inside out’. Mijn advies wordt niet be├»nvloed door mode. Het enige wat er toe doet is om het beste uit iemand te halen. Ik laat zien dat ieder mens uitstraling heeft. Over smaak valt niet te twisten en schoonheid is slechts een subjectief gegeven: wat de ene mooi vindt, hoeft de ander niet mooi te vinden. Gelukkig maar, want dat maakt ons juist zo AUTHENTIEK MOOI. Een dergelijk advies zal jou geld besparen tijdens het winkelen in de toekomst omdat jij je nog meer bewust bent van wat het beste past bij jouw silhouette en welke kleuren het beste staan. En... je ziet en voelt meteen het resultaat.

Zakelijk wil ik ervoor zorgen dat jouw EERSTE INDRUK zichtbaar wordt.

De eerste indruk laat zien:

WIE jij bent,
WAAR je voor staat
en WAT jouw drive is