Colour communication coaching

KLEUR kent heel veel facetten. Kleurgebruik is ook een manier van COMMUNICEREN. Dat zie je terug in heel veel dingen, waaronder kleding. De keuze van kleur zegt iets over zijn drager. Maar dit is slechts één van de facetten die fascinerend maken.

Met colour comunication coaching kan ik jou op een creatieve manier helpen met het vinden van jouw doelen, omgaan met obstakels, alternatieven vinden, out of the box denken etc etc. Het is een combinatie van NLP en jouw kleurrijke creativiteit om te komen tot verrassende inzichten waarvan jij niet wist dat dat ook kon... of liever gezegd dat jij dat ook kon!!!

Ik heb 3 nieuwe producten ontwikkeld:

Een kleurrijke onderbreking, een pauze, een moment voor jezelf, een bevestiging van jezelf en jouw keuzes

– Marsha Goei

Ik neem je mee op een kleurrijke reis om jouw TALENTEN EN IDEËEN te herontdekken, te reflecteren en in perspectief te zetten.

Met Wie, Waar en Wat ga ik een stapje verder: ik geef samen met jou kleur aan wie je bent, waar je voor staat en wat jouw uitdagingen zijn.

LIFEbook gaat over jou! Wat zijn jouw DRIJFVEREN? Waar komen die vandaan? Wat zijn jouw TALENTEN? Ben jij je daar bewust van? Ken jij jouw OBSTAKELS? Wat heb je al bereikt en wat zou je nog meer willen bereiken? Wat zijn jouw DOELEN? Wat maakt jou gelukkig?

Ook hier geldt:

WIE ben jij,
WAAR sta je voor
en WAT is jouw uitdaging.

Bekijk het foto-album Colour communication coaching